HNS-ovci okupljeni na tradicionalnim sportskim igrama poručili: „Spremni smo za nove političke izazove!“

Sjeverozapadno-hrvatski regionalni savez Hrvatske narodne stranke, okupio je ove nedjelje oko tristotinjak svojih članica i članova na sad već tradicionalnim sportskim susretima.

HNS-ovke i HNS-ovci iz Krapinsko zagorske, Varaždinske, Međimurske, Bjelovarsko -bilogorske i Koprivničko-križevačke županije okupili su se u Donjoj Dubravi u Međimurju gdje su uz druženje odmjerili snage i u nekoliko sportskih disciplina.

Zadovoljan odazivom bio je i prvi čovjek HNS-a v.d. predsjednik Mirko Korotaj ističući da HNS potvrđuje svoju snagu ne samo kroz članstvo i organizacije, već i kroz kontinuiranu podršku građana i to zahvaljujući razvojnim i konkretnim programima kojima HNS jamči bolji život u sredinama u kojima njezini članovi aktivno djeluju.

„Najveća vrijednost HNS-a su naši ljudi. Vrijedni i sposobni ljudi koji znaju i koji su spremni u svakom trenutku preuzeti odgovornost za rješavanje svih izazova koje pred nas stavlja i lokalna i regionalna i nacionalna politika“.- poručio je v.d. predsjednik HNS-a Mirko Korotaj istaknuvši kako je veliki odaziv na ovogodišnje sportske igre pokazao kontinuitet prepoznatljivih unutarstranačkih aktivnosti te motiviranost članstva i spremnost za sve što donosi super izborna godina pred nama.

„Možemo reći da smo odradili kondicijske pripreme i da smo spremni. Uskoro ćemo na tijelima stranke usvojiti programske točke koje ćemo potom predstaviti našim sugrađanima i tražiti potporu za njihovu realizaciju.“- istaknuo je v.d .predsjednik HNS-a Mirko Korotaj.

Uz brojne članice i članove Sjeverozapadno-hrvatskog regionalnog saveza HNS-a, druženju su se odazvali gotovo svi HNS-ovi načelnici i gradonačelnici, vijećnici te saborski zastupnik HNS-a Predrag Štromar.