Mirko Korotaj održao radni sastanak s predstavnicima HNS-a Koprivničko – križevačke županije

Vršitelj dužnosti predsjednika HNS-a Mirko Korotaj održao je radni sastanak s predsjednikom Županijske organizacije HNS-a KKŽ Goranom Pakasinom, načelnikom Općine Rasinja Damirom Kolmanom i načelnikom Općine Podravske Sesvete Mladenom Sitekom.

Glavna tema razgovora bili su realizacija projekata od važnosti za ove općine, ali i za čitavu Koprivničko – križevačku županiju.

“Politika koju HNS provodi lokalno, za dobrobit građana u komunalnom, gospodarskom i društvenom dijelu pokazatelj je da tamo gdje je HNS na vlasti, tamo su prisutni razvoj i prosperitet. Ovim sastankom šaljemo poruku da onako kako HNS-ovi predstavnici izvršne vlasti rade u svojim gradovima i općinama, a to su politika preuzimanja odgovornosti  i isporučivanja rezultata, tako bi se trebalo raditi svugdje.“ –naglasio je tom prilikom v.d. predsjednik HNS-a Mirko Korotaj te najavio nastavak razvojnih projekata kojima će se podizati kvaliteta života i stvarati prilike za jačanje lokalnih sredina.

“Želimo da HNS-ovi općine i gradovi budu primjeri dobre prakse na svim područjima.”- naglasio je Mirko Korotaj.

Sastanku su nazočili i saborski zastupnik HNS-a Predrag Štromar te predsjednik Općinskog vijeća Općine Cestica Darko Majhen dajući punu podršku pripremi i realizaciji programa I pojekata koji su aktualni u općinama Rasinja i Podravske Sesvete.