U Baranji održana sjednica Predsjedništva HNS-a

Proširenu sjednicu Predsjedništva HNS-a održali smo na istoku Hrvatske, točnije u Lugu u Baranji gdje su naši domaćini bili ŽO Osječko-baranjske županije na čelu s predsjednikom Danijelom Ilićem, odnosno Slavonsko-baranjski regionalni savez na čelu s povjerenikom Josipom Radkom.
Na sjednici su između ostalih sudjelovali i Nenad Bučko, predsjednik ŽO Vukovarsko-srijemske županije, Željko Šimić, načelnik općine Satnica Đakovačka i Marin Babić, predsjednik podružnice Osijek.
Da na istoku Hrvatske HNS radi dobro potvrdio je i v.d. predsjednik HNS-a Mirko Korotaj, pohvalivši rad Slavonsko-baranjskog regionalnog saveza istaknuvši pri tom kako je vidljiva pojačana aktivnost članstva na terenu što je dobro obzirom da je pred nama izborna godina.
Nadalje i ovom sjednicom Predsjedništva stranke održanoj u Baranji, nastojimo dati na značaju našim vrijednim ljudima na terenu, stoga ćemo nastaviti s održavanjem sjednica Predsjedništva u svim našim županijskim organizacijama – poručio je v.d. predsjednik Korotaj.